Acești termeni și condiții (“Termeni”, “Contract”) reprezintă un acord între Operatorul de Site (“Operatorul Website”, “Noi” sau “Daniel Constantin©„) si Utilizatorul website-ului https://tarafulkonstantin.ro/. Prezentul Acord stabilește termenii și condițiile generale ale utilizării de către dvs. a site-ului https://tarafulkonstantin.ro/ și a oricăror produse sau servicii (denumite colectiv “Site-ul” sau “Servicii”).

Conturi și membri

Dacă creați un cont pe site-ul Web, sunteți responsabil pentru păstrarea securității contului dvs. și sunteți pe deplin responsabil pentru toate activitățile care apar în cadrul contului și orice alte acțiuni întreprinse în legătură cu acesta. Furnizarea de informații false de contact de orice fel poate duce la terminarea contului. Trebuie să ne anunțați imediat orice utilizare neautorizată a contului dvs. sau orice alte încălcări ale securității. Nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de acte sau omisiuni de către dvs., inclusiv orice daune de orice natură cauzate că urmare a unor astfel de acte sau omisiuni. Este posibil să suspendăm, să dezactivăm sau să ștergem contul dvs. (sau orice parte a acestuia) dacă constatăm că ați încălcat orice prevedere a acestui Acord sau că comportamentul sau conținutul dvs. ar duce la deteriorarea reputației și a bunăvoinței noastre. Dacă ștergem contul dvs. din motivele anterioare, este posibil să nu vă mai puteți reînregistra pentru serviciile noastre. Este posibil să blocăm adresa dvs. de e-mail și adresa de protocol Internet pentru a împiedica înregistrarea ulterioară.

Modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezentul Acord sau politicile sale referitoare la site-ul web sau la serviciile acestuia, care sunt afișate. Când vom face, vom revizui data actualizată în partea de jos a acestei pagini. Utilizarea continuă a site-ului Web după orice astfel de modificări vă constitui consimțământul dvs. pentru astfel de modificări. Politica a fost creată cu WebsitePolicies.com

Acceptarea acestor termeni

Recunoașteți că ați citit acest Acord și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestuia. Prin utilizarea Site-ului sau a Serviciilor sale, sunteți de acord cu termenii acestui Acord. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestui Acord, nu sunteți autorizat să utilizați sau să accesați site-ul și serviciile acestuia.